NL / ENG / DE

Events

Teambuilding @ the beach

 

Weg uit het stoffige kantoor en trek je slippers uit de kast want jij neemt je collega’s mee naar het strand! Niets is beter voor de teambuilding dan samen genieten van een adembenemend uitzicht van de ondergaande zon met de voetjes in het zand. Of misschien staan jullie liever met een koud glas bier op de dansvloer. En wat maakt het nou meer compleet dan met de faciliteiten van een eigen bar, BBQ of borrel waarbij er ook nog eens een topteam klaar staat om jullie dag onvergetelijk te maken. Do I need to say more?

Wij bieden een prachtige locatie met openslaande deuren, een rustig aards interieur met een botanische twist. Zo staan jullie misschien wel binnenkort rond het knetterend kampvuur van jullie exclusieve bedrijfsevent. Vul alleen nog onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op!
 

Branding Beach - Lovely Location

Een bedrijfsfeest is de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en hoe kan dit nu beter dan op locatie die zich daar perfect voor leent. Bij ons word je verzekerd van een ontspannen sfeer met de heerlijke botanische uitstraling die het gebouw met zich mee brengt. Op zonnige en ook op de minder zonnige dagen kan er binnen een prachtig event worden neergezet waarbij er de vrijheid is om ook heerlijk van het strand te genieten!

 

Branding Beach - Crazy Crew

Ongedwongen, spontaan en een tikkeltje gek helpt onze crew jullie de dag door. Kijk niet gek op wanneer ook de crew af en toe mee danst op een lekker nummertje. Persoonlijke aandacht aan de gasten maar toch de professionaliteit bewaren is hoe wij werken. Geen verrassing dus dat het event met plezier wordt verzorgd, want wij hebben tenslotte het mooiste ‘kantoor’ van NL!

 

Branding Beach - Fantastic Food & Beverages

Vergeet je dagelijkse werkzorgen en kom volledig tot rust terwijl de chef heerlijk verse gerechten live voor jullie klaar maakt! Er wordt gebruik gemaakt van prachtig verse en seizoensgebonden producten en er kan uiteraard rekening worden gehouden met allergieën of andere dieet wensen. De gerechten worden uitgeserveerd door ons team en bij de saladebar kan er worden gekozen uit verschillende verse salades. Ijskoud bier en fris wordt gevonden in de zinken teilen gevuld met – uiteraard – ijs! Maar ook een heerlijk wijntje of een kopje koffie staat voor de liefhebber om ingeschonken te worden.

 

Banding Beach - @the beach Noordwijk

Al met al een toffe locatie voor een uniek bedrijfsfeest op het strand! Laat je werk kostuum vooral lekker thuis voor die saaie vergadering en trek je alvast stiekem je bikini aan, want misschien is er zelfs tijd om een lekkere duik te nemen in onze prachtige infinity pool.. ehhh ik bedoel verfrissende Noordzee!