NL / ENG / DE

Events

Wedding @ the Beach

 

Elkaar het jawoord geven met het geluid van de golven op de achtergrond? Een bruiloft verdient zo’n adembenemend uitzicht op een unieke locatie! Een dag om niet te vergeten, gevierd met je dierbaren en geliefde vrienden. Dit hoort een dag te zijn om nooit meer te vergeten en hier helpen wij jullie graag bij!

 

Trouwen met je voeten in het zand, een intiem relaxte bruiloft of wordt het een knalfeest met een glas Cava in de hand? Op onze locatie in Noordwijk is er veel mogelijk. De locatie met prachtig botanische stijl beschikt over een licht en rustgevend interieur met openslaande deuren. Een prachtige mix van binnen en het terras buiten maakt jullie feest uniek. Met een eigen bar, grill en enthousiast personeel helpen wij jullie met deze geslaagde dag!

 

Al nieuwsgierig naar alle mogelijkheden of kom je graag eerst even een keertje kijken? Vul dan snel het formulier in, zodat we samen kunnen meedenken of wij jullie droom huwelijk kunnen realiseren.
 

Beach-Babe-Bride

In voor en tegenspoed, op zonnige en regenachtige dagen bieden wij een trouwlocatie met een tropische vibe aan het strand. In Nederland is niks zo veranderlijk als het weer, maar gelukkig is onze locatie geschikt voor alle weersomstandigheden. Geen zorgen dus dat deze prachtige dag in het water hoeft te vallen! Daar hebben wij een knetterend openhaardje voor om het óók binnen knus en sfeervol te maken. De heerlijke loungebanken maken plaats voor de ceremonie en na de ceremonie kan er worden gedineerd of gedanst. Voor je het weet is deze waardevolle dag voorbijgevlogen met vele herinneringen om mee naar huis te nemen.

 

Crew in Flipflops

Ons jong, creatief en sociaal team zijn ware beachboys & girls. Ze brengen graag deze relaxte sfeer over en verzorgen jullie gasten met genoeg persoonlijke aandacht, zodat alle gasten aan niets anders hoeven te denken dan een mooie tijd met het bruidspaar. Samen met de ceremoniemeester wordt deze dag tot in de puntjes georganiseerd!  

 

Fabulous Fresh Food

Kies voor jouw bruiloft een perfecte combinaties tussen wisselende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, loop langs de kleurrijke saladbar en kijk even mee bij de BBQ waar onze chefs live voor jullie staan te grillen. Geniet van een ijskoud biertje, een goed glas wijn of serveer de gasten een tropische mixdrank. Wij bieden een ruim aanbod aan jullie favoriete dranken om op deze prachtige gelegenheid te toosten.

 

Niet bang voor een beetje zand in je schoenen en zoek je een perfecte locatie om elkaars trouw te beloven aan het strand. Neem dan vooral contact met ons op!