NL / ENG / DE

Events

Beachparty op het strand
 

Er is wat te vieren en ons ervaren enthousiaste team helpt jullie graag mee om deze dag onvergetelijk te maken. Een feest op het strand in Noordwijk op de unieke locatie maakt jullie dag helemaal compleet. Samen proosten op een diner, borrel of een onvergetelijk knalfeest? De locatie kan voor elke gelegenheid worden omgetoverd zodat onze unieke stijl past bij de ambiance die jullie voor ogen hebben.

 

Dus vier je binnenkort je zoveelste verjaardag of ben je een bijzonder aantal jaar getrouwd met heerlijk ontspannen loungemuziek of mag het dak eraf bij een beachparty, hit us up! En dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
 

Get the party started!

Organiseer een feest waar ruimte is voor een kleinschalig intiem gezelschap of pak je uit want: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wij regelen het voor je. Onze locatie kan worden ingericht naar een formele of informele setting afhankelijk van jouw wensen. Dus voeten in het zand of ga strak in pak en geniet van de unieke locatie met uitzicht op zee. Laat ons de relaxte sound verzorgen zodat wij straks iedereen op de dansvloer weten te krijgen.

 

 The Tribe

Onze crew zijn niet alleen collega’s van elkaar maar ook echte vrienden, dit zullen jullie ook zeker voelen in de sfeer die de locatie met zich meebrengt! Laat jezelf bedienen door deze gedreven sociale beach boys ‘nd babes en samen zorgen wij ervoor dat jullie feest, verjaardag of beachparty met liefde en aandacht wordt verzorgd.

 

Drinks, bites and a delicious dinner

Geen feest zonder een goed gevulde buik, hier weten wij ons wel raad mee! We serveren bij de borrel wat ‘fingerfood’ en andere kleine happen. En voor het diner wordt er gewerkt met verse en seizoensgebonden producten waarbij jullie persoonlijke chef alles live klaarmaakt! Kies uit wisselende kleurrijke gerechten waar iedere omnivoor, herbivoor en carnivoor zich wel mee uit de voeten kan. Voor ieder wat dus! De barman staat klaar om een prachtige cocktail te shaken of grijp een lekker koud biertje uit een van onze ijsteilen. Ook voor de wijnliefhebbers onder ons is de keuze reuze!

 

@ the beach Noordwijk

Geen budget om een exclusieve tropische beach party op Ibiza te veroorloven? Neem dan vooral contact met ons op, want onze locatie op het strand in Noordwijk is een goed alternatief!